Це буде не одразу: Кличко відповів, як запускатимуть транспорт у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Це буде не одразу: Кличко відповів, як запускатимуть транспорт у Києві

Це буде не одразу: Кличко відповів, як запускатимуть транспорт у Києві
Джерело:  online.ua

Київський мер Віталій Кличко заявив, що під час першого етапу виходу з карантину столичний громадський транспорт працюватиме з обмеженнями. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його брифінг у середу, 6 травня.

За словами очільника міста, підземку відкриватимуть лише за відповідним рішенням Кабінету міністрів.

"Коли ми говоримо про перший етап послаблення, то йдеться про поступовий вихід із карантину, а не про повне зняття всіх обмежень. Наземний громадський транспорт працюватиме на першому етапі в обмеженому режимі. До 22 травня точно", - зауважив Кличко.

Також мер додав, до малоохоплених транспортом районів збільшать кількість маршрутів.

"Збільшення маршрутів стосуватиметься електротранспорту. А бізнес, що почне роботу, повинен вирішити питання з підвозом своїх співробітників до місця роботи", - підкреслив посадовець.

Щодо відновлення руху метро він пояснив - "це буде не одразу". Водночас з першими послабленнями карантину планують перезапустити приміський транспорт, таку обіцянку раніше дали в уряді.

Нагадаємо, жорсткий карантин в Україні триває до 11 травня. Після цієї дати почнеться перший етап послаблення обмежень.

Станом на 6 травня у країні підтвердили вже 13 184 випадків коронавірусу COVID-19.

Як повідомляв ONLINE.UA, столичний мер Віталій Кличко виступив із заявою-поясненням щодо закладів, які незабаром відновлять роботу у місті. За його словами, одним з головних та перших кроків послаблення стане дозвіл на продаж кави на виніс. Гастрономічні заклади продають їжу таким чином, тож напої не стануть проблемою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?