Київ припиняє пасажирське сполучення - попередження мерії
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ припиняє пасажирське сполучення - попередження мерії

Київ припиняє пасажирське сполучення - попередження мерії
Джерело:  online.ua

Київська міська адміністрація виступила із заявою про припинення пасажирського руху між столицею та іншими населеними пунктами вже з середи, 18 березня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг заступника голови мерії Миколу Поворозника.

За його словами, підприємства повинні власними силами організувати перевезення людей на роботу з приміських районів.

"Регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському та міжобласному сполученнях забороняється з 12 години завтрашнього дня", - зазначив посадовець.

Нагадаємо, відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив під час позачергового засідання 16 березня. Воно стосується не лише Києва, але й інших областей, міст, населених пунктів.

Відомо, що постанова торкається залізничного сполучення, авіарейсів, автобусних поїздок. Вона буде чинною до 3 квітня.

Як повідомляв ONLINE.UA, перший заступник голови КМДА Микола Поворозник звернувся до усіх киян та гостей столиці. Він попросив усіх запам’ятати, що з 18 березня у наземний транспорт столиці пускатимуть лише людей у масках і не більше як 10 осіб одночасно.

Він наголосив, що КП "Київпастранс" та приватні перевізники будуть працювати у штатному режимі, збільшувати кількість автобусів чи тролейбусів не будуть. Український чиновник каже, що на час карантину заборонять роботу продуктових ярмарків та ринків у столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?