Київ розбурхав демонтаж відомого об'єкта: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Київ розбурхав демонтаж відомого об'єкта: з'явилися фото

Київ розбурхав демонтаж відомого об'єкта: з'явилися фото

У Києві на Трухановому острові комунальники провели демонтаж канатної дороги, за якої любителі эстрима могли покататися на правий берег Дніпра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Читайте також: Як у грі GTA: Київ розбурхав інцидент зі стріляниною і ДТП, з'явилися фото
Про те, що знаменитий тролів, який був встановлений влітку 2012 року, демонтують повідомив в Facebook користувач Сергій Могілін.
"Увага, максимальний репост! Якісь люди ламають тролей через Дніпро. Обрізали троси, здирають обшивку!", - написав він.
Незабаром з'ясувалося, що роботи проводять представники Дніпровського і Печерського районів столиці. А ситуацію прокоментували київські чиновники.
"Тролей – це сезонне розвага, монтаж якої потрібні договори з КП "Маріїнський парк" та КП "Плесо". Договір був чинним з травня по жовтень. Таким чином, після завершення дії договору конструкція автоматично стала незаконною. Її наприкінці сезону повинні були демонтувати самі власники або укласти цілорічний договір із зазначеними КП", - пояснив радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець.
За його словами, на надання такого роду послуг претендувало багато фірм, тому в мерії планують провести аукціон.
Також прокоментували демонтаж троллею і в Дніпровській районній держадміністрації.
"Демонтували тому, що конструкція була незаконна - не мала необхідних дозволів. Тим більше були травмовані люди. Власників попереджали не один раз, надавали приписи. Оскільки вони не реагували, то демонтували ми спільно КП "Київблагоустрій", - заявив голова Дніпровського району Петро Онуфрійчук.
Валентин Кислий: ось потворність яка, га? Все знищується, навіщо, через що? Причому нишком.
Aleksandr Vereta: Так вже б міст Патона або Подільсько-Воскресенський упорядкували — все одно скоро впаде..


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні в Києві сталася НП з палаючим авто і маршруткою: в результаті загоряння на легковику ніхто не постраждав.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?