Київ відвідав один з найвідоміших голлівудських кінорежисерів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Київ відвідав один з найвідоміших голлівудських кінорежисерів

Київ відвідав один з найвідоміших голлівудських кінорежисерів
Джерело:  online.ua

Українська столиця продовжує приваблювати до себе іноземних режисерів. Причому не тільки кліпмейкерів, але й голлівудських майстрів. Черговим підтвердженням цьому став вчорашній приїзд до Києва одного з найзнаменитішого режисера американських блокбастерів – Майкла Бея.

Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку столичного мера Віталія Кличка, режисер «Трансформерів», «Армагеддону» та «Перл-Харбору» прилетів до України, щоб ознайомитися з умовами для кіновиробництва. Київ приваблює іноземних кінорежисерів та продюсерів невисокою вартістю знімального процесу.

«Майкл прилетів із командою аби подивитися на Київ, на Україну. Він зацікавлений у зйомках кіно та відео в нашому місті. 
Ми говорили про умови для кіновиробництва в Україні, про допомогу міста в організації зйомок, про найгарніші локації Києва та перспективи співпраці. 
Всі залишилися задоволеними. І, сподіваюся, Майкл творчо попрацює в Україні!», – написав Кличко.

Фільми, які зняв Майкл Бей, зібрали у світовому прокаті 5,7 млрд доларів. Дві його стрічки: « Армагеддон » і «Трансформери: Епоха винищення» стали найкасовішими в світі у 1998 і 2014 роках.

Нагадаємо, що у минулому році на вулицях Києва знімали епізоди серіал у «Чорнобиль». Щоправда, київські локації використовувалися у сюжеті, як Москва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?