Київ закривають для вантажівок через сніг: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Київ закривають для вантажівок через сніг: з'явилося відео

Київ закривають для вантажівок через сніг: з'явилося відео

Влада Києва розпорядилися перекрити в'їзд до столиці для великогабаритного транспорту з раннього ранку 14 листопада через погані погодні умови.


Рішення про це прийняли на засіданні оперативного штабу з питань протидії надзвичайним ситуаціям, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації.


"У понеділок, 14 листопада, з 06:00 в'їзд великогабаритного транспорту в столицю буде закрито. Крім того, в разі посилення снігопадів, в'їзд фур і вантажівок в місто закриють вже сьогодні - рішення приймати в залежності від погодних умов", - йдеться в повідомленні .


Читайте також: Сніг у Києві та інших містах України розбурхав мережу: з'явилися фото і відео


Відзначимо, що користувачі соцмереж стверджують, що в'їзд до Києва вже заблокований, в мережі оприлюднили тому підтвердження:


Відео: Facebook/Ігор Лобода


"Фури не пускають до Києва і з якогось військова колона стоїть", - пояснив Ігор Лобода.


Oleg Davydov припустив: "Швидше за все військовими "Уралами" будуть витягати фури і машини!".


Читайте також: Удар стихії: нічний снігопад залишив без електрики сотні населених пунктів


"Обмеження руху дає можливість оперативно працювати снігоприбиральній техніці, а місту - не застрягти в пробках. У цілому у нас до роботи готові 318 одиниць снігоприбиральних авто, а також більше 200 тракторів житлово-експлуатаційних дільниць. За останні два роки в Києві було закуплено 100 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема, в цьому році тільки парк «Київавтодору» поповнився 25 спеціалізованими авто для прибирання. У разі затяжних снігопадів будуть залучені додатково 183 одиниці техніки сторонніх організацій. У разі ожеледиці в місцях утрудненого руху працюватимуть патрульні бригади і застосовуватисуться тягачі, яких в розпорядженні міста 21 одиниця", - пояснив причини блокування в'їзду до Києва заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,  вночі 14 листопада в північних і центральних областях України буде сильний сніг, вітер 15-20 м/с, ожеледиця, хуртовини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?