Київська мерія повідомила термінову новину - що необхідно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

Київська мерія повідомила термінову новину - що необхідно знати

Київська мерія повідомила термінову новину - що необхідно знати
Джерело:  online.ua

Київська міська державна адміністрація тимчасово обмежила рух мостом Патона. Про це повідомляє офіційне представництво столичної мерії.

За офіційними даними, було виявлено аварійне просідання покриття. Призупинка проїзду на одній зі смуг необхідно для того, щоб запобігти подальшому руйнуванню. Фахівці "Київавтодору" вже розпочали відновлювальні роботи.

"Як зазначили у комунальній корпорації, роботи виконуватимуть цілодобово. За можливості – рух усіма смугами відновлять раніше. Під час робіт рух частково обмежать (крайня права смуга у напрямку лівого берега)", - пояснили у мерії.

Уточнюється, що представники "Київавтодору" вибачилися за тимчасові незручності для киян та гостей міста.
Наразі відомо, що обмеження чинні з 17:00 вівторка, 17 грудня, до 06:00 наступного понеділка, 23 грудня.

Як повідомляв ONLINE.UA, у жовтні одна з найвідоміших переправ Києва зазнала "мінування". Національна поліція на цю провокацію проти мосту Патона відреагувала вмить та затримала "мінера". Безпосередньо на мосту, що передбачувано у подібних випадках, не знайшли жодних вибухонебезпечних пристроїв.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?