Кличко хоче мирову з "Нафтогазом"
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко хоче мирову з "Нафтогазом"

Кличко хоче мирову з "Нафтогазом"
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що робить все можливе, аби в найкоротший термін підписати угоду на газопостачання з НАК "Нафтогаз", передає ONLINE.UA з посилання на пресс-службу КМДА.

Він вважає, що ключовим кроком для врегулювання спору з "Нафтогазом" стало рішення уряду про надання субвенції на погашення різниці в тарифах на комунальні послуги.

"Уряд доручив Мінфіну віднайти джерела у бюджеті для надання столиці субвенції на погашення різниці в тарифах на компослуги в розмірі 730 млн гривень... Це рішення відкриває можливість для укладання мирової угоди з "Нафтогазом" в сфері судових розглядів щодо правонаступності боргів "Київенерго", - сказав мер.

Кличко зазначив, що регулярно комунікує з киянами з цього приводу і їх не цікавить ця формула та наявність самої послуги.

"І ми робимо все можливе, аби якнайшвидше підписати угоду на газопостачання столиці", – підкреслив він.

Мер нагадав, що "Нафтогаз" і досі вимагає від столиці погашення боргів, які накопичило "Київенерго". Тільки після цього ця компанія готова підписати угоду.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що негайно необхідно повернути гарячу воду в будинки киян, а також додав, що столиця абсолютно готова до будь-якого рішення суду в суперечці за боргами компанії "Київенерго" перед "Нафтогазом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?