Кличко підготував подарунок українцям та дорікнув Зеленському
Категорія
Культура
Дата публікації

Кличко підготував подарунок українцям та дорікнув Зеленському

Кличко підготував подарунок українцям та дорікнув Зеленському
Джерело:  online.ua

Міський очільник Києва Віталій Кличко продовжує дивувати усіх українців: цього разу мер неочікувано для всіх видав невелику ілюстровану книжку своїх смішних легендарних цитат. Презентація книги відбулася 26 листопада та зібрала чимало представників медіа та журналістів. Політик наголосив, що видав самоіронічну книжку зі своїми відомими цитатами. За його словами, вона дуже "яскрава, весела та позитивна". Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис міського голови столиці у Фейсбук.

"Скажу, як людина, яка вміє посміятись над собою, не ображатись на жарти над собою. На смішні жарти – я не маю на увазі так звані жарти "95 кварталу". Я радий, що така книжка, ілюстрована, буде піднімати настрій людям. Бо нам сьогодні – в умовах пандемії – потрібні позитивні емоції і гарний настрій. Посміхайтеся, бо життя цього варте", – закликав Віталій Кличко.

Варто звернути увагу на те, що дебютна книга політика виконана у компактному форматі – гармошки. В ній можна знайти 16 відомих каламбурів Кличка, які він озвучував під час різних брифінгів та офіційних заходів. Мер наголосив, що книжка видана невеликим тиражом у 3000 екземплярів у подарунковому варіанті. Політик стверджує, що видав її своїм коштом. За словами Кличка, частину тиражу продаватимуть, а отримані кошти спрямують до благодійного фонду "Майбутній Київ". Мер пообіцяв українцям, що коштуватиме книжка недорого.

Окрім того, Віталій Кличко іронічно додав, що при нагоді може подарувати книжку чинному українському лідеру. Мер також дорікнув, що, якщо Володимир Зеленський надумає видати книгу, то вона смішною не буде. Сам же політик зізнався, що хоче видати ще не одну книгу своїх мемів.

Кличко поскаржився, що чимало українців за минулий рік не прочитали жодної книги, тож він пожартував, що його книгу можна встигнути прочитати кілька разів ще до Нового року — отакий подарунок для громадян.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, відома українська телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт, що отримав назву "Жовті Кеди Project".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?