Відома телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт та шукає однодумців
Категорія
Культура
Дата публікації

Відома телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт та шукає однодумців

Відома телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт та шукає однодумців
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Юлія Бориско запустила власний проєкт, що отримав назву "Жовті Кеди Project": він був створений як уособлення динамічної сили змін на краще. Журналістка зізналася, що за понад 20 років на телебаченні помітила, що з поганого доволі часто випливає щось хороше, однак люди звикли подібне не помічати та ігнорувати. Оскільки про подібний зв'язок в звичайних новинах також воліють мовчати, Юлія Бориско вирішила висвітлити його в своєму новому проєкті. Безкінечні звістки про аварії, ДТП, катастрофи не тільки пригнічують людей, а й залякують більшість із них. Відома телеведуча вирішила довести українцям та усім користувачам мережі, що якесь конкретне лихо не може статися абсолютно з кожним. На переконання журналістки, чорних смуг, звичайно, не уникнути, проте сили здолати всі перепони на шляху до щастя є у кожної людини, передає ONLINE.UA з посиланням на допис Юлії Бориско в соціальних мережах.

"Куди я поділась? Що роблю? І з ким? Тим, хто цікавився, нарешті моя відповідь.

Жовті Кеди Project:добрі наслідки поганих подій;люди, які впали і підвелися, а головне - поділяться формулами та рецептами успіху;створення платформи (гамірної тераси?) спілкування однодумців, готових змінювати передусім себе, щоб змінити світ", — лаконічно розповіла про свій проєкт Юлія Бориско.

На переконання телеведучої, навіть якщо життєві обставини поклали вас на лопатки — панікувати не потрібно, оскільки є безліч надзвичайних історій, які починалися, на перший погляд, доволі моторошно. Журналістка вирішила познайомити українців з людьми, яким вдалося піднятися з руїн власного минулого.

"Як вони це зробили? Це закладено в нас вищими силами — створювати себе заново! І не один раз... Самі удари долі змушують нас еволюціонувати, відтворювати своє життя за новими принципами, вигадувати власний велосипед щастя. У нашому випадку, не велосипед, а жовті кеди — символ настрою та свободи, які необхідні для успіху. Взути жовті кеди і роззути очі — девіз цієї програми. Ми не заплющуємо очі на лихе, ми вчимося бачите хороше в повсякденному", — наголосила Юлія Бориско.

Окрім того, відома телеведуча звернула увагу на те, що не просто запускає медійний проєкт, а й шукає однодумців, які, як і вона, готові надихати інших людей на звершення та ділитися своїми історіями успіху. На переконання журналістки, висвітлення саме позитивних змін у державі та суспільстві не просто змінить нас на краще, а й змусить повірити, що усі ми гідні більшого. Приєднуйтеся!

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, медіа "Слух" підготувало трейлер нового проєкту "СПАЛАХ", присвяченого сучасній українській культурі. Документальна стрічка фокусується на всьому розмаїтті музики, яка наразі існує в нашій державі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?