Кличко розповів про політичну кар'єру після звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко розповів про політичну кар'єру після звільнення

Кличко розповів про політичну кар'єру після звільнення
Джерело:  Укрінформ

Мер Києва Віталій Кличко заявив про наміри продовжити боротися за високі посади в українській політиці. Про це повідомляв ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

"Я буду балотуватись на наступних виборах, тому що багато проєктів, багато змін, які ми розпочали, я повинен реалізувати", - пояснив він.

За словами Кличка, нібито немає сенсу у виборах голови КМДА, коли його призначають в уряді, проте він не готовий поступитися у цьому питанні.

Слід нагадати, що український уряд затвердив звільнення Віталія Кличка з посади керівника КМДА у середу, 4 вересня. Цьому передували словесні сутички та закиди між мером та Офісом президента, яким керує Андрій Богдан.

Ексголова Києва вважає, що урядове рішення - це нібито удар проти вибору містян, які проголосували за його кандидатуру. Також він звинуватив центральне державне керівництво у створенні двовладдя у столиці.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий прем'єрміністр Олексій Гончарук розповів, що Кабінету міністрів пояснили чітку причину, з якої треба затвердити звільнення Кличка. Він пояснив - йдеться про зв'язок посадовця з Вадимом Столаром. Останній відомий у якості куратора забудовних схем у столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?