Кличко розповів про що говорив з Зеленським після інавгурації
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко розповів про що говорив з Зеленським після інавгурації

Кличко розповів про що говорив з Зеленським після інавгурації
Джерело:  Головком

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що після інавгурації нового президента мав зустріч з Володимиром Зеленським. Під час неї мер столиці привітав керівника держави з вступом на посаду та обговорив кілька питань, пов’язаних з життєдіяльністю міста. Про це Кличко розповів « Главкому », повідомляє ONLINE.UA.

За словами київського мера, з президентом він говорив, зокрема, про неправильний розподіл коштів між міським та державним бюджетами.

«Я підкреслив, і це не є таємницею: у Києві існує велика дискримінація відносно розподілу бюджетних коштів – у нас 60% з податку на доходи фізичних осіб забирає центральний бюджет, в той час як у інших містах лише 40%», – розповів міський голова.

Віталій Кличко також зазначив, що домовився з президентом продовжувати вирішувати питання, які є ключовими і для України, і для столиці. «Тому що Київ – це серце країни, зі столиці починаються зміни», – заявив мер.

На питання, чи не втратив він зараз контакт із Зеленським, Кличко відповів, що перебуває на прямому зв’язку з президентом.

Міський голова Києва також повідомив, що глава держави поставив йому завдання, «щоб місто не втрачало динаміки розвитку».

Як відомо, партія «УДАР», яку очолює Віталій Кличко, не бере участі у дострокових парламентських виборах, але висуне кількох кандидатів у мажоритарних виборчих округах. За словами самого Кличка, він не має бажання переходити на роботу у парламент чи уряд, а залишиться працювати в Києві.

Нагадаємо, що не так давно молодший брат київського мера – Володимир Кличко відреагував на побиття своєї колишньої нареченої її бойфрендом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?