Володимир Кличко відреагував на побиття своєї колишньої нареченої її бойфрендом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Володимир Кличко відреагував на побиття своєї колишньої нареченої її бойфрендом

Володимир Кличко відреагував на побиття своєї колишньої нареченої її бойфрендом
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко вкрай схвильований новиною про те, що його колишню наречену Гейден Панеттьєр побив бойфренд. Через це зараз він шукає можливості зустрітися з Гейден у Лос-Анджелесі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на US Weekly.

За словами Кличка, він дізнався про побиття Гейден з преси. Найближчим часом він полетить у США для зустрічі з колишньою нареченою. Незважаючи на те, що Володимир та Гейден припинили стосунки ще рік тому, у них є спільна донька Кайя, яка зараз проживає разом з батьком у Києві.

Володимир Кличко повідомив, що він планує привезти 5-річну Кайю у Лос-Анджелес для зустрічі з мамою, але категорично проти того, щоб під час побачення поруч з Гейден був її бойфренд Брайан Хікерсон.

Згідно інформації US Weekly, після інциденту з побиттям, про який вже писав наш сайт, Гейден Панеттьєр покинула Брайана Хікерсона. Більше того: 23 травня суддя заборонив йому наближатися до Гейден на відстань ближче 100 метрів. Також Хікерсону забороняється зв’язуватися з Панеттьєр будь-яким чином: у тому числі за телефоном, через інтернет або за допомогою третьої особи.

Нагадаємо, що колишня наречена Володимира Кличка є досить відомою в США акторкою, яка грає переважно в телесеріалах. Гейден Панеттьєр сама вирішила, що її доньці Кайї краще буде з батьком, оскільки вона страждає від алкогольної залежності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?