Кличко та Ломаченко оцінили довгоочікуваний бій Усик — Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Кличко та Ломаченко оцінили довгоочікуваний бій Усик — Джошуа

Кличко та Ломаченко оцінили довгоочікуваний бій Усик — Джошуа
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Усик вже ввечері у суботу, 24 вересня, вийде на ринг проти британського чемпіона Ентоні Джошуа - його підтримали колеги Володимир Кличко та Василь Ломаченко.

Джерело: ONLINE.UA

За словами ваговика-пенсіонера, він з нетерпінням чекає на цей бій, оскільки саме Джошуа 2017 року завдав йому останньої поразки у кар’єрі.

“Цікаве протистояння Джошуа і Усика. В очікуванні чергової чемпіонської боротьби. Це дуже хвилююче для мене”, - наголосив Кличко у Twitter.

Відомо, що напередодні він запросив Усика на вечерю, під час якої топ-боксери України обговорили майбутній бій з суперником, якого вони вже “знатимуть” обидва.

Своєю чергою боєць легкого дивізіону Василь Ломаченко особисто прибув до Лондона, де відбудеться бій, аби підтримати свого колегу та родича. Він додав, що у протистоянні такого рівня навіть ймовірний нокаут.

“Безумовно, нокаут можливий, але не знаю”, - уточнив він.

Ломаченко уточнив, британець Джошуа - безумовна зірка світового боксу. Усик, за його словами, хоче об’єднати титули та утримати статус чемпіона у суперважкій категорії, за яку той почав виступати кілька років тому.

“Чи очікую я нокауту? Ніхто не знає, можливо. Це бокс, тому я його і люблю. Безумовно, нокаут можливий, але не знаю. Знаєте що? У них є величезний аматорський досвід. Я думаю, що бій пройде всі 12 раундів, але, можливо, відбудеться зупинка”, - озвучив свій прогноз українець.

Бій Усик - Джошуа

Дату бою призначено на суботу, 25 вересня. Він відбуватиметься у Лондоні, а битимуться боксери за володіння титулами чемпіону світу в суперважкій вазі IBF, WBO, WBA і IBO.

Наразі всіма цими поясами володіє Джошуа, однак він ризикує їх програти на користь Усика. Утім, українському боксеру необхідно буде провести другий матч-реванш проти британця, який намагатиметься таким чином оскаржити першу поразку.

Якщо у першому ж бою програє Усик, реваншу не передбачено за контрактом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?