Кличко закликав Раду про дострокові вибори - несподівана заява
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко закликав Раду про дострокові вибори - несподівана заява

Кличко закликав Раду про дострокові вибори - несподівана заява
Джерело:  online.ua

Очільник Києва Віталій Кличко закликав розпустили Київраду 8-го скликання через неможливість організувати її засідання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт мера.

За його словами, він звернувся до Верховної Ради.

"Депутати повинні нести відповідальність перед людьми, які їх обирали! А не керуватися політичною кон’юнктурою і особистими інтересами. Сьогодні бачимо, що в залі немає кворуму. Тобто працювати готові таки не всі", - пояснив Кличко.

Він наголосив, що у вівторок, 17 вересня, фракції нібито домовилися щодо старту нової сесії. Наразі вочевидь, що почати роботу неможливо, тож парламент повинен розпустити владну установу і оголосити нові вибори.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів України погодив звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА. За відомостями ЗМІ, потенційний кандидат на зазначену посаду - нардеп Олександр Ткаченко - відмовився обіймати її одразу та планує брати участь у виборах. Наразі відкрите відповідне питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Кличко закликав нову українську владу не робити розділення двох керівних посад - київського мера та очільника КМДА. Він вважає, що така законодавча ініціатива спровокує хаос.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?