Кличко зробив важливу заяву щодо підвищення вартості проїзду в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Кличко зробив важливу заяву щодо підвищення вартості проїзду в Києві

Кличко зробив важливу заяву щодо підвищення вартості проїзду в Києві
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко впевнений, що підвищення вартості проїзду в Києві впродовж найближчих двох років більше не буде.

Про це він розповів в ефірі "Радіо НВ", передає ONLINE.UA.

"Найближчим часом ні (не буде підвищення, - ред.). Рік я можу зі стовідсотковою ймовірністю гарантувати, я дуже сподіваюся, що не буде жодних катаклізмів - стрибка цін на електрику, бензин, інфляційний курс, долар не стрибне, від цього теж дуже багато в чому залежить життєдіяльність міста. Але впевнений, що рік-два підвищення цін не буде",- заявив міський голова.

Віталій Кличко підкреслив, що транспортна галузь досі неприбуткова, і навіть з підвищенням цін на громадський транспорт до 8 грн собівартість проїзду не може окупитися.

"Тим не менше транспортна галузь досі неприбуткова, ми не виходимо навіть з цією ціною на собівартість проїзду",- додав мер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що негайно необхідно повернути гарячу воду в будинки киян, а також додав, що столиця абсолютно готова до будь-якого рішення суду в суперечці за боргами компанії "Київенерго" перед "Нафтогазом".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?