Кличко зустрівся з людиною Трампа: що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

Кличко зустрівся з людиною Трампа: що відбувається

Кличко зустрівся з людиною Трампа: що відбувається
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у США з адвокатом Дональда Трампа, екс-мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook міського голови.

"На запрошення мого старого друга й одного з найавторитетніших мерів світу Руді Джуліані зустрівся з ним у Нью-Йорку. Обговорили ситуацію в Україні, перспективи подальшої співпраці США та України. І звичайно, ж торкнулися теми важливості розвитку місцевого самоврядування", - написав мер.

Окрім того, Кличко і Джуліані домовилися, що наступна їхня зустріч відбудеться у Києві.

Нагадаємо, що раніше керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличко не контролює столичну раду, і свої групи в ній мають окремі "смотрящі". За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі "смотрящих" і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл.

Також глава Офісу президента запропонував Кличку самому подати у відставку.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Андрій Богдан заявив, що попри те, що президент збирається звільнити Віталія Кличка  з посади глави Київської міської держадміністрації, столичний мер все ж може повторно зайняти вакантне крісло .

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?