Клон Кароліни: екс-чоловік Ані Лорак опублікував фото своєї нової дівчини
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Клон Кароліни: екс-чоловік Ані Лорак опублікував фото своєї нової дівчини

Клон Кароліни: екс-чоловік Ані Лорак опублікував фото своєї нової дівчини
Джерело:  online.ua

Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав своїм підписникам, як виглядає його нова обраниця. Фото з'явилися на сторінці бізнесмена в Instagram, передає ONLINE.UA.

Нещодавно розведений Налчаджиоглу вирушив у Пальма-де-Майорку з новою дівчиною Самією Ахметовою.

 На фото пара разом позує на тлі затоки. Дівчина вибрала для морської прогулянки червоне бікіні, а бізнесмен - яскраво-рожеві шорти. Обидва доповнили свої образи капелюхами і сонцезахисними окулярами.

Згідно з чутками, пара вже рік разом, і саме Ахметова стала причиною розлучення Налчаджиоглу з Лорак.

"Клон Кароліни; як вона схожа на Ані; головне, щоб були щасливі; на чужому горі щастя не збудуєте; зразу видно, що намагається знайти точну копію колишньої дружини; не судіть нікого - ви не знаєте, що там було насправді", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, що Лорак офіційно розлучилася з чоловіком 31 січня 2019 року.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка Ані Лорак, яка живе та виступає у Росії, вперше офіційно заявила про роман із саунд-продюсером Єгором Глєбом. Така новина спровокувала дискусії в мережі, адже хлопець на 14 років молодший за Кароліну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?