Клоун марить - росіяни шоковані новою скандальною заявою Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Клоун марить - росіяни шоковані новою скандальною заявою Путіна

Клоун марить - росіяни шоковані новою скандальною заявою Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії тільки офіційно зареєстровано 2,5 млн безробітних росіян, але реальне число людей, які втратили роботу через коронавірусний карантин, оцінюється в 10 млн осіб і ця цифра, за прогнозом експертів, до осені зросте до 20 млн. Однак, російського президента Володимира Путіна положення безробітних росіян не хвилює. Він вважає, що ситуація з безробіттям в Росії не критична і не драматична. За словами глави Кремля, безробіття в Росії зросло до 6%, адже в інших країнах - до 15%. Росіяни в шоці від нової скандальної заяви Путіна, якому немає діла до проблем громадян РФ, які через складне матеріальне становище ледь виживають. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

Міністр праці і соціального захисту РФ Антон Котяков доповів Путіну, що в центрах зайнятості як безробітні зареєстровані тільки половина втративших роботу росіян. На 1 червня в Російській Федерації, за попередніми даними Росстату, понад 4,5 млн безробітних громадян. І стабілізації з ринком праці в Росії не чекають до кінця 2020 року.

"Все-таки безробіття у нас підросло десь близько 1,5%. Це, звичайно, не так драматично, як у багатьох інших країнах, де безробіття стрибнуло під 11-15%. У нас було десь 4,5% - а зараз в районі 6%. Тому все-таки воно у нас росте, і на це потрібно звертати увагу ", - відповів йому Путін на нараді з підтримки економіки і соціальної сфери, яка відбулася сьогодні, 15 червня.

Росіяни обурені реакцією Путіна на ситуацію з безробіттям. Вони вважають, що бідність населення є повною заслугою президента Росії.

"Так знаємо, що у нас все добре. Стільки хорошого, що пора б трошки поганого. Як середній клас прошу, як печенег, недобитий радянською владою", "Брехня чистої води! Справа в тому, що допомога по безробіттю у нас 1500 рублів, при цьому потрібно принизливо бігати-бігати і бігати, і не факт, що взагалі зареєструють. Люди навіть не намагаються реєструватися. Щоб підрахувати кількість безробітних потрібно від загальної кількості громадян в країні відняти дітей, пенсіонерів і працюючих громадян. Чиновники змогли б підрахувати, якби їм потрібні були правдиві відомості, але їм це не потрібно - цифра буде фантастичною, а це заслуга путінського правління ", "Клоун марить! Пам'ятаю я якогось Путіна, який безліч разів обіцяв, що до 2020 року в Росії створить 25 млн додаткових, нових, високооплачуваних і високотехнологічних робочих місць, при цьому не побудувавши жодного нового високотехнологічного заводу. Напевно, на Марсі збирався відкривати робочі місця, але Рогозін підвів - затягнув з перейменуванням ще не постить роїння космічного корабля. До речі, той Путін обіцяв, що при ньому ніколи не буде підвищено пенсійний вік, і ніколи не буде змінена Кoнстітyція Pocсіі", - коментують заяву Путіна росіяни.

Важливо відзначити, що вирішення питання про безробіття не входить в термінові плани Путіна, так як він готується до змін Конституції РФ, які обнулять його президентський термін. Пандемія коронавіруса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусом стабілізувалася, незважаючи на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни обурені черговим абсурдним зверненням Путіна про важливість сильної і успішної Росії для всього світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?