Взагалі поїхав розумом - росіяни обурені черговим абсурдним зверненням Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Взагалі поїхав розумом - росіяни обурені черговим абсурдним зверненням Путіна

Взагалі поїхав розумом - росіяни обурені черговим абсурдним зверненням Путіна
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін відзначився черговою абсурдною заявою, якою обурив в першу чергу самих росіян. На цей раз він заявив, що світ без сильної Росії, яка зайняла гідне становище, був би гірше і небезпечніше. Громадяни РФ в шоці від цинічної і лицемірної заяви Путіна. Вони вважають, що він вже остаточно поїхав розумом, забувши про те, що через його агресію проти інших країн і збройних конфліктів, які глава Кремля там веде, Росія стала країною-ізгоєм, яку обклали світовими санкціями "як дикого вовка". Вони дивуються, про яке гідне положення РФ в світовій політиці говорить президент, який відкинув країну на задвірки цивілізації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Якби Росія не відновилася, не зайняла свого гідного становища в світі, то світ був би гірше і небезпечніше", - заявив Путіна в ефірі федерального російського каналу.

Путін звертаючись до росіян також додав, що у всього багатонаціонального народу країни є "загальний історичний код, моральні підвалини", і підкреслив, що "почуття Батьківщини" допомогло росіянам відповісти на будь-які виклики. Він також висловив упевненість, що більшість громадян РФ підтримають запропоновані поправки до Конституції на голосуванні 1 липня, так як вони "визначають характер і подальший розвиток Росії".

Росіяни бурхливо відреагували на чергове звернення Путіна. Одні дивуються, звідки у нього така зарозумілість про гідне становище країни в світі, коли жителі країни перебувають на межі бідності.

"Дід ще раз довів, що давно тронувся умом. І повністю готовий до обнулення", "Для того що б отримати доступ до "найсучасніших технологій" треба "дружити" з Заходом. Для того що б розвиватися, треба інвестувати гроші в науку, освіту та інфраструктурні проекти, а не складати в кубушки і на "віолончелі". Це розуміли і Петро, і Катерина і навіть Сталін, до 1945 року. А ось Путіну зрозуміти це, в силу цілковитої технічної, в тому числі, безграмотності, не дано", "Та, без старих маразматиків світ би був набагато нудніше!", "Дах у незмінюваного, схоже, остаточно полетів", "Якщо диктатура, збудована Путіним і його ОЗУ, вважається "порятунком для світу" .... Гном зовсім поїхав розумом", "А що про це думають українці, частина сирійців, і інші? ", - обурені росіяни черговим цинічним перлом Путіна.

Нагадаємо, Путін на початку року вирішив змінити Конституцію РФ, щоб обнулити свій президентський термін. Пандемія коронавируса ледь не поламала його плани, так як провести голосування стало неможливим. Але щоб досягти мети, глава Кремля вирішив скасувати карантин в РФ, заявивши, що ситуація з коронавірусів стабілізувалася, немотря на те, що Росія займає третє місце в світі по захворюваності, а число хворих в РФ щодня збільшується на 8-10 тисяч. Такий хитрий трюк дозволив йому призначити голосування на 1 липня, причому підтримати правки до основного закону Росії громадяни можуть прямо з дому, оскільки недавно Путін дозволив їм голосувати дистанційно, побоюючись низької явки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що росіяни в шоці від резонансного призову Путіна згадати про патріотизм і національну ідею Росії, присвятити себе розвитку країни і її руху вперед. Вони вважають, що він перевершив уже сам себе в своїх висловлюваннях. Росіяни нагадуючи Путіну, що Росія, завдяки йому, стала злиденною країною, в якій не залишилося патріотів. Вони закликали його піти на пенсію і припинити брехати, так як ніхто більше не піде воювати заради його божевільних ідей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?