КМДА погоріла на корупційній схемі - крали у дітей мільйони
Категорія
Україна
Дата публікації

КМДА погоріла на корупційній схемі - крали у дітей мільйони

КМДА погоріла на корупційній схемі - крали у дітей мільйони
Джерело:  online.ua

В СБУ повідомили, що чиновники однієї з установ департаменту молоді та спорту КМДА розікрали мільйони бюджетних коштів, закуповуючи інвентар для дитячо-юнацьких спортивних шкіл, передає ONLINE.UA.

Наразі відомо, що посадовці закуповували продукцію сумнівної якості через підконтрольну фірму за штучно завищеними цінами. Для цього фігуранти справи підробляли документацію щодо проведення тендерних процедур та поставки на баланс придбаних товарів на 12 мільйонів гривень.

"Під час обшуків на підприємстві-постачальнику та у приміщенні одного із закладів департаменту молоді та спорту КМДА правоохоронці виявили документи та інші речові докази проведення оборудок.Відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу", - сказано в повідомленні.

Судячи з фото, йдеться, зокрема, про закупівлю байдарок.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно заарештували ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Його підозрюють у реалізації корупційної схеми.  Колишній посадовець вийшов під заставу  і САП наразі вимагає її збільшення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?