Новини у справі Гладковського: САП вимагає жорсткішого арешту
Категорія
Україна
Дата публікації

Новини у справі Гладковського: САП вимагає жорсткішого арешту

Новини у справі Гладковського: САП вимагає жорсткішого арешту
Джерело:  Hromadske

Спеціалізована антикорупційна прокуратура намагається оскаржити певні параметри запобіжного заходу для ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

За словами прокурора відомства Юрія Олефіра, встановлена застава оцінена замалою. Апеляцією вони намагаються збільшити її вдесятеро - до 100 мільйонів гривень.

Прокурори нагадали про наміри добиватися застави саме такого розміру ще напередодні відповідного судового процесу. Судді, втім, вирішили зафіксувати заставу близько 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Гладковський вже отримав підозру від правоохоронних органів. Слідство вважає, що він зловживав своїм положенням на зазначеній посаді задля отримання протизаконної вигоди.

Захист арештованого від початку процесу заявив про наміри боротися зі звинуваченнями.

Як повідомляв ONLINE.UA, у понеділок, 21 жовтня, Олег Гладковський вийшов на волю з СІЗО. За його словами, він буде оскаржувати розслідування у своєму відношенні. Родина колишнього посадовця внесла заставу, а захист чекав на повний текст судової ухвали про арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?