КНДР імітувала ядерний удар по Південній Кореї — фотодокази
Категорія
Світ
Дата публікації

КНДР імітувала ядерний удар по Південній Кореї — фотодокази

КНДР імітувала ядерний удар по Південній Кореї — фотодокази
Джерело:  online.ua

Команда північнокорейського диктатора Кім Чен Ина офіційно підтвердила, що КНДР здійснила запуск двох тактичних балістичних ракет малої дальності, намагаючись зімітувати ядерні удари по військових цілях у Південній Кореї.

Джерело:  KCNA

КНДР імітувала ядерний удар по Південній Кореї: що відомо

Як зазначають тамтешні ЗМІ, випробування нібито вирішили провести на тлі розгортання стратегічних бомбардувальників США в регіоні.

Влада Південної Кореї заявляє, що дві ракети КНДР впали в море.

Не можна також не звернути увагу на те, що запуски збіглися зі щорічними спільними військовими навчаннями, які проводять Південна Корея та Штати.

Фото — nknews.org

Офіційний Пхеньян не приховує, що вважає такі навчання в КНДР репетицією війни.

Команда північнокорейського диктатора стверджує, що балістичні ракети запустили ввечері 30 серпня під час "тактичних ядерних навчань, що імітують удари "випаленої землі" по головних командних центрах і оперативних аеродромах" у Південній Кореї.

Фото — nknews.org

Навчання мають на меті надіслати чіткий сигнал ворогам, – цинічно заявили представники Кім Чен Ина.

Що ще вдалося дізнатися

Що важливо розуміти, запуски відбулися за день до того, як Південна Корея і США завершили 11-денні спільні військові навчання.

За словами місцевих ЗМІ, в навчаннях брав участь щонайменше один американський стратегічний бомбардувальник B-1B, який пролітав над Корейським півостровом.

Окрім того, повідомлчється, що Кім Чен Ин спостерігав за навчаннями підготовки його вищого командування до "тотальної війни з Півднем".

Під час навчань військові імітували відбиття раптового нападу, а потім проведення контратаки з метою зайняти "всієї території південної половини", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?