Князєв отримав нову роботу в МВС
Категорія
Політика
Дата публікації

Князєв отримав нову роботу в МВС

Князєв отримав нову роботу в МВС
Джерело:  online.ua

Звільнений керівник Національної поліції Сергій Князєв набув повноважень радника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво МВС.

За офіційними даними, відставка начальника поліція була плановою та не має відношення до скандалу у медіа.

"Сергій Князєв став радником міністра та членом колегії МВС. Рішення про відставку Сергія Князєва – це плановий крок, який не обумовлений ніякими негативними факторами, тим більше, не через брудну інформаційну кампанію, яку розгорнули проти офіцера поліції", - інформує міністерство.

Нагадаємо, Князєв виступив із заявою про свою відставку у вівторок, 24 вересня. наступного дня, 25 вересня, пресслужба МВС назвала ім'я нового очільника Нацполіції. Посаду отримав Ігор Кліменко.

Нещодавно ЗМІ опублікували відомості про нібито затримання ексдружини Князєва на кордоні з великою сумою грошей. Сам правоохоронний дав іншу версію згаданого інциденту, зауваживши, що його шлюб завершився 8 років тому.

Як повідомляв ONLINE.UA, призначення Ігоря Клименка на високу посаду відбулося під час закритого засідання керівництва МВС. До підвищення він служив у якості заступника голови Нацполіцію, очолюючи департамент кадрового забезпечення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?