Названо ім'я нового очільника Нацполіції
Категорія
Україна
Дата публікації

Названо ім'я нового очільника Нацполіції

Названо ім'я нового очільника Нацполіції
Джерело:  online.ua

Кабінет міністрів призначив начальником Національної поліції чинного заступника голови Ігоря Клименка. Про це повідомив нардеп від фракції "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко, який перебуває на закритому засіданні уряду, передає ONLINE.UA.

"У Національній поліції новий керівник - генерал Ігор Клименко", – повідомив Гочаренко.

Також зазначається, що на засіданні Кабміну затвердили нову кількість заступників глави МВС: Арсену Авакову зможуть допомагати аж сім заступників, включно з одним першим.

Варто зазначити, що для Ігоря Клименка у 2017 році створили нову посаду у структурі Національної поліції - заступника керівника Нацполіції - начальника департаменту кадрового забезпечення.

Нагадаємо, 24 вересня голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив, що подав у відставку. Причини свого рішення він не пояснив. За попередніми даними, рішення про відставку Князєва викликане конфліктом через кадрові призначення.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков виступив з заявою у відповідь на вимоги активістів подати у відставку  після резонансного вбивства 5-річного хлопчика у Переяслав-Хмельницькому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?