Кобзон насмішив мережу заявою про Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кобзон насмішив мережу заявою про Євробачення в Україні

Кобзон насмішив мережу заявою про Євробачення в Україні
Джерело:  РІА Новини

Співак і депутат Державної думи РФ Йосип Кобзон закликав бойкотувати Євробачення, яке у травні цього року пройде в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
Раніше депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Віталій Мілонов звернувся до гендиректора "Першого каналу" Костянтина Ернста з проханням не відправляти російських учасників на Євробачення і не проводити трансляцію конкурсу.
Кобзон слідом за Мілоновим закликав росіян бойкотувати Євробачення-2017.
"Я згоден з тим, щоб ми не брали участь у Євробаченні, щоб не давати можливість русофобствовати в Україні", - заявив він.
За його словами, рішення бойкотувати трансляцію конкурсу повинен прийняти кожен росіянин самостійно, і просто не включати її.
Читайте також: Кобзон став посміховиськом у мережі через "паспорта ДНР"
Російський журналіст з так званого "кремлівського пулу" Дмитро Смирнов виставив у своєму Twitter фото і цитату Кобзона, на що одразу відреагували в мережі.


Інтернет-користувачі посміялися над словами артиста.





Нагадаємо, що міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2017 пройде в Києві. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, а фінал - 13 травня.  Україну представить рок-група O.Torvald.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російський співак Олег Газманов, який підтримав дії президента РФ Володимира Путіна в Криму і на Донбасі, закликав бойкотувати Євробачення у Києві і зробити окремий конкурс для країн СНД.
До цього  російський співак Філіп Кіркоров закликав РФ відмовитися від участі у міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?