Колаборанти брешуть про величезні черги за російськими паспортами у Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Колаборанти брешуть про величезні черги за російськими паспортами у Херсоні

Колаборанти брешуть про величезні черги за російськими паспортами у Херсоні
Джерело:  online.ua

У тимчасово окупованій Херсонській області колаборанти поширюють фейкову інформацію про те, що черга за російським паспортом у Херсоні вже сягнула чотирьох тисяч осіб.

Джерело: ЦПД

Росіяни проводять дезінформаційні кампанії в тимчасово окупованих регіонах

Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України оприлюднив добірку дезінформаційних кампаній, що відбувались на тимчасово окупованих територіях за минулий тиждень.

Так, у Запорізькій області російські окупанти влаштовують «розважальні» акції до Дня росії. Акції проводяться з метою пропаганди та для провокацій, в яких знову планують звинуватити ЗСУ.

У Донецькій області, 10.06 у Маріуполі на вантажівках з екранами транслювали псевдоісторичні програми про «збирання земель російських».

А в т.зв. ОРДО радіють, що з Маріуполя вивезуть тролейбуси та вцілілі дитячі майданчики, видаючи мародерство за «перемогу».

У Харківській області, у школах Балаклеї розклеїли об’яви, де дітей кличуть до літніх таборів РФ, а випускників запрошують вступати до російських вишів.

В АР Крим поширювали інформацію, що кордони між Херсонською областю і Кримом будуть скасовані, що допоможе вивозу зерна. Це знову видаватимуть за «перемогу», а не за мародерство.

Фото — t.me/suspilnenewsphoto

Нагадаємо, що 11 червня російські пропагандисти повідомили, що з усього Херсона за російськими паспортами прийшли лише 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста Володимир Сальдо.

Також 11 червня російські окупанти почали роздавати російські паспорти місцевим жителям у захопленому Мелітополі Запорізької області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?