Коли Кабмін розгляне звільнення Кличка - названа дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли Кабмін розгляне звільнення Кличка - названа дата

Коли Кабмін розгляне звільнення Кличка - названа дата
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Володимир Гройсман заявляє, що уряд розгляне питання про погодження звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації на найближчому засіданні - 31 липня. Про це він повідомив в ефірі однієї з українських радіостанцій, передає ONLINE.UA.

"Як прем’єр-міністр я внесу це питання на найближче засідання уряду для розгляду. Усі попередні рішення такого характеру були підтримані урядом. Я не заважав попередньому президенту призначати голів адміністрацій, і не буду заважати президенту діючому. Як уряд визначить – подивимось. Ми обговоримо це питання і проаналізуємо", - сказав Гройсман.

Глава Кабміну підкреслив, що питання звільнення голови міської адміністрації у компетенції президента.

Згідно з Конституцією всі голови держадміністрацій складають свої повноваження перед новообраним президентом і багато голів ОДА і РДА вже змінились.

"Так чи інакше, він (Кличко – ред.) складає свої повноваження. А далі питання призначення – призначить президент Кличка чи не призначить", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, мер Києва Віталій Кличко стверджує, що к оманда президента Володимира Зеленського намагалася підпорядкувати його своїм людям – Андрію Вавришу чи Олександру Ткаченку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?