Намагалися мене підпорядкувати: Кличко зізнався, що обговорював з людьми Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Намагалися мене підпорядкувати: Кличко зізнався, що обговорював з людьми Зеленського

Намагалися мене підпорядкувати: Кличко зізнався, що обговорював з людьми Зеленського
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко стверджує, що команда президента Володимира Зеленського намагалася підпорядкувати його своїм людям – Андрію Вавришу чи Олександру Ткаченку. Про це він розповів під час прес-конференції, передає ONLINE.UA.

"У мене відбулася зустріч із керівником Офісу президента, мені потім поступив дзвінок – і пан Богдан заявив, що я повинен корегувати свої дії щодо процесів у місті з двома персоналіями – я можу вибирати, з тим чи іншим. Було озвучено прізвища Вавриш і Ткаченко. Цей дзвінок був десь два чи три тижні тому", - розказав він.

На це глава КГГА запитав у Богдана, які офіційні посади мають ці люди, щоб брати участь у консультаціях.

 "Після цього я також отримав дзвінок від пана Вавриша, ми зустрілися. Ми обговорювали можливість переїзду Офісу президенту з Банкової в "Український дім" на Європейській площі", – заявив столичний мер

Кличко нагадав, що "Український дім" не є власністю громади, а підпорядковується Державному управлінню справами президента.

"Всі дії, які потрібно зробити для переїзду, – якщо потрібно буде допомогти, мерія зробить усе, щоб це відбулося якнайшвидше", - додав мер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Державне бюро розслідувань (ДБР) викликало на допит міського голову Києва Віталія Кличка. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?