Коли в Україні переводять годинники на літній час в 2018 році: названа дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли в Україні переводять годинники на літній час в 2018 році: названа дата

Коли в Україні переводять годинники на літній час в 2018 році: названа дата
Джерело:  online.ua

Перехід на літній час в Україні за традицією відбувається в останню неділю березня. У 2018 році перевести годинник на годину вперед потрібно буде о 3:00 за київським часом в ніч з 24 на 25 березня, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 5 по 11 березня на ONLINE.UA

Медики нагадують, що перехід на літній час організм людини переносить складніше, ніж на зимовий. Тому вони закликають українців підготуватися до переведення годинників, щоб якомога легше пережити годинну зміну в часі.

Почати адаптуватися до переходу на літній час краще всього за тиждень до переведення годинників. В першу чергу необхідно змінити час нічного сну - експерти рекомендують щодня лягати спати на 15 хвилин раніше, ніж напередодні.

Також в ці дні слід відмовитися від кави і алкоголю. Ці напої надають додаткове навантаження на нервову систему, яка і так буде переживати стрес в період зміни розпорядку дня через переведення годинників. Допоможуть легше перенести перехід на літній час прогулянки на свіжому повітрі і правильне харчування. Медики рекомендують відмовитися на час від важкої їжі, щоб відчувати себе бадьоріше.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Кабмін затвердив перенесення робочих днів у 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?