Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Британія озвучила жахаючий прогноз
Категорія
Світ
Дата публікації

Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Британія озвучила жахаючий прогноз

Коли закінчиться пандемія коронавірусу - Британія озвучила жахаючий прогноз
Джерело:  online.ua

Поки ситуація з коронавірусом продовжує загострюватися, кожна країна, яка уражена COVID-19, намагається зрозуміти, чого чекати далі та коли закінчиться жахливий спалах пандемії. Авторитетне видання The Guardian уважно та детально вивчило секретний звіт для високопоставлених чиновників британської Національної служби охорони здоров'я (NHS) та озвучило шокуючий прогноз - епідемія коронавірусу у Великій Британії триватиме до наступної весни і може привести до госпіталізації 7,9 мільйона осіб, передає ONLINE.UA.

Варто звернути увагу на те, що це перший документ, в якому керівники охорони здоров'я, що займаються цим вірусом, визнали, що очікують його поширення ще 12 місяців, що спровокує масштабне та додаткове навантаження на NHS. Окрім того, документ підтверджує те, що медики готуються до того, що за вказаний період 80% мешканців країни заразяться COVID-19.

Що важливо розуміти, професор Кріс Вітт, головний медичний радник уряду, назвав дане число найгіршим сценарієм і заспокоїв, що реальне число виявиться меншим. Однак у звіті зазначається, що 4 з 5 британців "очікує" зараження вірусом.

"Очікується, що до 80% населення буде інфіковано Covid-19 протягом наступних 12 місяців, і до 15% (7,9 млн. осіб) може знадобитися госпіталізація", - сказано в секретному звіті.

Окрім того, в документі наголошується, що Служба охорони здоров'я не може впоратися з великою кількістю британців з симптомами, які потрібно перевірити, тому що лабораторії знаходяться "під значним тиском". Варто зазначити, що тепер тільки дуже важко хворі, які вже знаходяться в лікарні і люди в будинках для людей похилого віку та в'язницях, де був виявлений коронавірус, будуть проходити тестування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що МОЗ терміново звернулося до українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?