Коли запрацює нова митниця - конкретна дата
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли запрацює нова митниця - конкретна дата

Коли запрацює нова митниця - конкретна дата
Джерело:  online.ua

Очільник держмитниці Максим Нефьодов заявив, що нова митниця почне офіційно працювати як самостійна структура 8 грудня. За його словами, вона перейме відповідні повноваження від Державної фіскальної служби. Дане розпорядження вже ухвалив уряд, передає ONLINE.UA.

"З 8 грудня Державній митній службі передаються повноваження Державної фіскальної служби з реалізації державної митної політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування законодавства з питань державної митної справи", – йдеться в повідомленні.

Варто звернути увагу на те, що у перші дні роботи нової митниці можуть виникати труднощі у роботі, адже одномоментне вимкнення однієї великої структури та запуск іншої є викликом.

"Спеціально стартуємо в неділю, аби мінімізувати можливі проблеми на початку роботи"– пояснив своє рішення Нефьодов.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно глава Державної митної служби Максим Нефьодов повідомив, що з запуском нової митниці буде звільнено понад 500 найбільш одіозних працівників митниці. За його словами, оновлення кадрів — це дуже важлива складова реформи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?