Українську митницю чекають масові звільнення - деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Українську митницю чекають масові звільнення - деталі

Українську митницю чекають масові звільнення - деталі
Джерело:  online.ua

Глава Державної митної служби Максим Нефьодов повідомив, що з запуском нової митниці буде звільнено понад 500 найбільш одіозних працівників митниці.Про це він розповів в  інтерв’ю "UA: Українське радіо", передає ONLINE.UA.

"Зараз із вже офіційним запуском нової Держмитслужби більше 500 найбільш одіозних співробітників митниці не будуть переведені в нову структуру та будуть звільнені", — пообіцяв Нефьодов.

На його думку, без якісного оновлення складу відомства корупція буде продовжуватися.

"Скорочення структур звичайно дасть певну економію на витратах. Звичайно, вона допоможе скоординувати і централізувати певні процеси. Але, що не менш важливо, це просто ще й технічне, тактичне рішення аби оновити керівний склад. Тому що я абсолютно не вірю людям, які 20 років створювали ту систему, яка очевидно не задовольняє ні нас як платників податків, ні політиків", — додав очільник Державної митної служби.

За його словами, оновлення кадрів — це дуже важлива складова реформи. Без звільнення як мінімум півтисячі старих кадрів, які заплямували себе, рухатися вперед, це чесно кажучи, імітація реформи.

"Імітувати реформу я точно не буду", — підкреслив Нефьодов.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Нефьодов планує зробити процес розмитнення «євроблях»  максимально прозорим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?