Коли ЗСУ підуть в контрнаступ на Запорізькому напрямку — відповідь військового експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Коли ЗСУ підуть в контрнаступ на Запорізькому напрямку — відповідь військового експерта

Коли ЗСУ підуть в контрнаступ на Запорізькому напрямку — відповідь військового експерта
Джерело:  online.ua

Полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан в етері online.ua розповів, чому Збройні сили України не можуть зараз піти в контрнаступ на Запорізькому напрямку.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Чому ЗСУ не йдуть в контраступ на Запоріжжі

Роман Світан звернув увагу на те, що ЗСУ мають певні перешкоди, які не дають розпочати контрнаступ України на Запорізькому напрямку.

На Запорізькому напрямку в районі Оріхова наразі проводиться ротація нашого війська і нові частини, виходячи на лінію фронту в режимі розвідки, визначають рубежі оборони для підготовки подальших наступальних заходів у бік Мелітополя, - зазначив військовий експерт.

Також він наголосив, що зараз через погоду контрнаступ не зручно починати і виконувати. Проте Світан думає, що він почнеться не раніше квітні, коли Україна отримає обіцяну техніку.

Я думаю раніше квітня виконання контрнаступу не буде готове. Плюс підходить техніка. Поки що не вся техніка зайшла. Обіцяна важка техніка для виконання цих наступальних дій. Логістичні ланцюги не перевантажені, є ще певний запас міцності, тому я думаю після заходу всієї техніки, а це буде десь через місяць не раніше, почнеться наш наступ, - додав полковник ЗСУ в запасі.

Світан заявив, що цей час по погоді і по заходу техніки треба буде почекати.

ЗСУ провели контрнаступальну операцію на Запоріжжі

22 березня російський "воєнкор" заявив, що українські війська контролюють близько половини

Новоданилівки (53 км на південний схід від міста Запоріжжя) і що це селище раніше було неокупованою сірою зоною.

Російські джерела стверджували, що українські війська вели контрнаступальну операцію на заході Запорізької області, — повідомляє ISW.

Інший військовий блогер 23 березня заявив, що українські війська вели контрнаступ у напрямку Роботине (66 км на південний схід від міста Запоріжжя).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?