Колишній інженер NASA поділився корисним лайфхаком з власниками автівок
Категорія
Технології
Дата публікації

Колишній інженер NASA поділився корисним лайфхаком з власниками автівок

Колишній інженер NASA поділився корисним лайфхаком з власниками автівок
Джерело:  online.ua

Колишній інженер NASA Марк Робер вирішив поділитися із усіма власниками автівок своєю науково обґрунтованою технікою швидкого розмороження лобового скла. Для цього він навіть записав п'ятихвилинне відео, яке опублікував на YouTube. Чоловік детально розповів про чотири етапи свого швидкого методу розмороження лобового скла. У відео Робер використовує науковий метод для випробування різноманітних технік, перш ніж знаходить ту, яку він вважає найбільш дієвою для розмороження лобового скла та вікон автівки, передає ONLINE.UA.

Отже, що потрібно зробити:

1) Увімкніть нагрівач автомобіля на повну потужність

Гаряче повітря може утримувати більше вологи, тому варто увімкнути нагрівач на повну потужність.

2)Увімкніть кондиціонер автомобіля

За словами колишнього інженера, це витягує вологу з повітря, коли воно проходить над холодними котушками змінного струму.

3)Переконайтеся, що циркуляція повітря всередині вимкнена

Зимове повітря холодне, і ми знаємо, що воно не містить багато вологи. Як стверджує Марк Робер, якщо ви запустите його у свій автомобіль і нагрієте, воно має велику поглинальну здатність.

4)Опустіть якомога більше вікон

Експерт запевняє, що вистачить декількох секунд, щоб забезпечити обмін вологим повітрям автомобіля із сухим холодним повітрям надворі.

Марк Робер не заперечує той факт, що існує безліч змінних, таких як температура, атмосферні опади та різні параметри, які поставляються разом з вашим автомобілем, але якщо ви часто стикаєтеся з туманом, то варто використовувати швидкий метод.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський відреагував на петицію українців щодо розмитнення "євроблях". Як уже згадувалося раніше, вона була зареєстрована 7 вересня 2020 року, однак лише нещодавно зібрала необхідну кількість голосів: наразі петицію підписали майже 27 тисяч громадян. Після цього український лідер звернувся до спікера Верховно Ради Дмитра Разумкова, аби останній посприяв роботі народних обранців і урядовців у складі робочої групи з напрацювання законодавчих ініціатив щодо доступного розмитнення "євроблях".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?