Колишній український нардеп видав гучні визнання щодо ФСБ
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній український нардеп видав гучні визнання щодо ФСБ

Колишній український нардеп видав гучні визнання щодо ФСБ
Джерело:  Meduza

У 2008 році тодішній директор Федеральної служби безпеки Росії Микола Патрушев допоміг кримчанам зірвати навчання, заплановані у форматі Україна-НАТО.


Про це заявив екс-нардеп Верховної Ради Леонід Грач, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю політика "Медузі".


Читайте також: Екс-ФСБшник, який воював за Україну, зробив визнання щодо його друзів на Донбасі


Грач зазначив, що вважає Патрушева "єдиною людиною в Москві, яка не порожні розмови віла".


"Микола Платонович - єдиний, хто реально не тільки глибоко бачив розвиток подій, які призвели до того, до чого привели, а й реально вніс свій особистий внесок в те, щоб ми могли тут повстати. Якби ось цю опозицію, яку я очолюю до сьогоднішнього дня, не підтримав Микола Платонович, був би тут американський флот", - підкреслив колишній депутат.


"Він зрозумів перший, а решта в ігри грали", - додав Грач і зазначив, що Патрушев почав підтримувати українську опозицію в 2005 році, після "помаранчевої революції".


При цьому, Грач відмовився пояснювати, як саме Патрушев допоміг кримським активістам.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в нейтральній зоні на кордоні з Кримом співробітники ФСБ затримали українських правозахисників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?