Колишній військовий ввозив під Київ зброю з АТО: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Колишній військовий ввозив під Київ зброю з АТО: з'явилися фото

Колишній військовий ввозив під Київ зброю з АТО: з'явилися фото
Джерело:  ВПЦРУ

Був затриманий колишній військовий 24 батальону територіальної оборони ЗСУ "Айдар", що організував перевезення зброї з зони АТО та її збут на території Києва та Київської області.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Центрального регіону України.

Читайте також: СБУ затримала на Запоріжжі торговця зброєю із зони АТО, з'явилися фото та відео

"Використовуючи зв’язки набуті за час проходження військової служби, вказана особа продавала викрадене військове майно, а саме автомати АК-74, пістолети ПМ, гранати РГД-5, Ф-1 тощо, що доставлялося з зони проведення антитерористичної операції", - йдеться у повідомленні та відзначається, що затриманому допомагали ще троє поплічників з цивільних.

16 березня колишній військовий продав АК-47 та магазин до нього, 253 патрони, 2 гранати Ф-1 з двома запалами за майже 60 тисяч гривень, після чого був затриманий під час чергового продажу 45 набоїв 5,45 мм калібру.

В рамках обшуків виявили та вилучили: автомат АКС-74 з приєднаним підствольним гранатометом ГП-25, патрони 7,62 мм калібру до ТТ, патрони 4,62 мм калібру до "Нагану", магазини до ТТ, патрон 12,7 мм калібру, патрон 7,62х39 мм калібру, гранату Ф-1, 34 гранати до ВОГ-25П, 9 гранат до ВОГ-25, 22 запали до УЗРГМ, 8719 набоїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше дві схованки зі зброєю та боєприпасами виявили співробітники СБУ спільно з військовослужбовцями ЗСУ у районі АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?