Колишня дівчина Джонні Деппа та Ілона Маска зважилася на відверте зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Колишня дівчина Джонні Деппа та Ілона Маска зважилася на відверте зізнання

Колишня дівчина Джонні Деппа та Ілона Маска зважилася на відверте зізнання
Джерело:  online.ua

Талановита голлівудська акторка Ембер Герд, про яку весь світ дізнався після гучних романів з колегою Джонні Деппом та підприємцем Ілоном Маском, шокувала своїх фанатів неочікуваним зізнанням - красуня в соціальних мережах розповіла про смерть своєї матері. Зірка не озвучила жодних подробиць, а лише заявила, що не може оговтатись від новини про смерть Пейдж Герд. За словами Ембер, вона завжди отримувала шалену підтримку від матері та не знає, як жити без неї тепер, передає ONLINE.UA.

"Моє серце розбите і спустошене через смерть мами, Пейдж Герд. Вона покинула нас занадто рано, залишивши тільки прекрасні спогади… Важко собі уявити, а ще важче сказати, але мені по-справжньому пощастило бути її дочкою і отримувати її тепло, яке вона мені віддавала майже 34 роки", – написала Ембер Герд.

Окрім того, до допису голлівудська зірка прикріпила архівні світлини з мамою, які встигли розчулити мережу. Колеги, зіркові друзі та фанати Ембер засипали сторінку акторки словами співчуття.

"Це величезна втрата, однак мама завжди буде з тобою, тому що душа живе вічно; я плачу - які ви гарні; все буде добре, тримайся, наша мила Ембер; ти сильна жінка - ти зможеш вистояти! зроби це заради своєї мами; бідна дівчинка, скільки страждань випало на твою долю; ми з тобою, наша люба", - коментують допис акторки користувачі мережі.

Варто зазначити, що Пейдж Герд співчувала Джонні Деппу щодо його скандального розлучення з Ембер. Як тільки була опублікована постанова суду, згідно з якою актор не міг наближатись до колишньої обраниці, її мама написала зятю листа. У зверненні Пейдж підтримала чоловіка та пояснила наміри Ембер. Наприкінці листа вона додала: "Я люблю тебе, синку".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США  помер популярний актор Девід Пол, відомий за роллю в культової комедії "Няньки". Він не дожив до свого дня народження всього два дні — 8 березня Девіду мало виповнитися 63 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?