Помер відомий актор Девід Пол - зірка культової комедії "Няньки"
Категорія
Світ
Дата публікації

Помер відомий актор Девід Пол - зірка культової комедії "Няньки"

Помер відомий актор Девід Пол - зірка культової комедії "Няньки"
Джерело:  online.ua

У США помер популярний актор Девід Пол, відомий герой головної ролі в культовій комедії "Няньки". Він не дожив до свого дня народження всього два дні - 8 березня Девіду мало виповнитися 63 роки. Причини смерті актора-культуриста поки невідомі. Відомо, що Девід Пол помер уві сні. Про смерть брата-близнюка повідомив Пітер Пол порталу Evolution of Bodybuilding, передає ONLINE.UA.

Девід Пол та його брат-близнюк Пітер народилися 8 березня 1957 року в Коннектикуті. У дитинстві вони захоплювалися бодібілдінгом - у віці 15 років Девід, при власній вазі трохи більше 65 кг вичавлював, лежачи на лаві, штангу вагою в 136 кг. У кіно брати-культуристи почали зніматися в 80-і роки. Їх фільмографія налічує кілька десятків картин, але найбільшу популярність Девіду і Пітеру принесла комедія "Няньки".

Дебютував в кіно Девід Пол в 1983 році. Свою першу роль він зіграв у фільмі Джоєла Шумахера "Вашингтонське таксі". Пізніше брати Пол з'являлися в картинах "Лицар доріг", "Хлопчина з Фламінго", "Грабіжники з великої дороги", "Варвари" та інших.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий актор, політик і культурист Арнольд Шварценеггер зізнався, що ледь не помер під час операції на серці. Арнольд розповів, що шоста за рахунком операція відбулася ще в березні 2018 року, але розповісти про те, що сталося, він зважився тільки зараз. Акторові замінили легеневий клапан, встановлений ще в 1997 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?