Колишня мер Слов'янська пригрозила голодувати, як Савченко: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Колишня мер Слов'янська пригрозила голодувати, як Савченко: опубліковано відео

Колишня мер Слов'янська пригрозила голодувати, як Савченко: опубліковано відео
Джерело:  Новини Донбасу

У разі продовження терміну  екс-меру Слов'янська Нелі Штепі, яку звинувачують у сепаратизмі, вона може почати голодовку як це зробила незаконно засуджена в РФ українська льотчиця Надія Савченко.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Новини Донбасу.


«Я оголошу таке ж голодування, як оголосила Савченко. Але повірте, я сиджу на гормональних препаратах. Якщо що зі мною трапиться - список з сорока людей у мене є. І повірте, місто Слов'янськ приїде і розірве навпіл, тому що так більше вже не можна», - сказала Штепа


При цьому на початку судового засідання Штепа сказала, що кримінальна справа проти неї сфабрикована силовиками, які стали зрадниками України.



Також Штепа повідомила, що подала в суд позов про захист честі і гідності. Відповідачем виступає прокуратура.


«Вся інформація, яка виходить з уст (прокуратури, - Ред) - вона брехлива. Жоден свідок звинувачення не підтвердив мою провину в судовому засіданні», - сказала вона.


За словами адвоката Дмитра Марченка, на даний момент всі свідки, допитані в ході судового засідання, свідчать на користь сторони захисту.


При цьому вчора, 18 квітня, Червонозаводський районний суд Харкова продовжив запобіжний захід Штепі у вигляді утримання під вартою ще на два місяці.


Крім того, суд відмовив у задоволенні клопотання про проведення в режимі відеоконференції допиту екс-глави Донецької облдержадміністрації Сергія Тарути в якості свідка.


Наступне засідання призначене на 13 травня. Таку велику перерву пов'язали з тим, що одна з суддів йде у відпустку.


На даний момент офіційного оголошення про початок голодування немає.


Нагадаємо,  після зустрічі з сестрою Савченко погодилася на крапельниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?