Коломойський дав Зеленському гучну обіцянку
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський дав Зеленському гучну обіцянку

Коломойський дав Зеленському гучну обіцянку
Джерело:  YouTube

Український олігарх Ігор Коломойський стверджує, що не звертатиметься до новообраного президента України Володимира Зеленського з проханнями, передає ONLINE.UA з посиланням на "Bihus.info".

"Прохання? Так я навіть звертатися до нього не буду, мені нічого від нього не треба. Коломойський самодостатня людина, йому нічого ні від кого не треба. Він ні до кого ніколи ні з якими проханнями не звертався", - відповів він на питання, чи може Зеленський "послати на х*р Коломойського", якщо він буде звертатися з надлишковими проханнями.

Олігарх також нагадав, що займається бізнесом дуже давно і "сам пробивався в цьому житті".

Коломойський вкотре наголосив, що Зеленський не є його маріонеткою, назвавши ці звинувачення лише частиною передвиборчої кампанії.

Варто зазначити, що раніше український олігарх жорстко розкритикував ідею Зеленського щодо проведення зустрічі з представниками великого, середнього і малого бізнесу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Коломойський заявив, що чинний президент Петро Порошенко програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу "1+1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?