Коломойський намагається проштовхнути свою людину в СБУ - ЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський намагається проштовхнути свою людину в СБУ - ЗМІ

Коломойський намагається проштовхнути свою людину в СБУ - ЗМІ

Український олігарх Ігор Коломойський намагається здобути посаду в СБУ для експрокурора Костянтина Кулика. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За даними українських джерел, таким чином бізнесмен планує посилити тиск на своїх опонентів.

"Він намагається протиснути призначення Кулика до слідчого департаменту, аби той займався справами проти конкурентів олігарха", - цитує видання інформаторів з лав правоохоронців та силовиків.

Загалом відзначається падіння впливу Коломойського в українській політиці. Одним з проявів проблем стало звільнення згаданого Кулика з Генеральної прокуратури. Той нібито вів справи, у яких дивним чином постійно фігурували особи, що мали погані стосунки з олігархом.

Як повідомляв ONLINE.UA, колишній прокурор Костянтин Кулик не прийшов на іспит щодо переатестації, яку проводять у рамках реформи ГПУ. У середині листопада генпрокурор Руслан Рябошапка проінформував, що той вже не буде працювати в оновленій структурі з 1 січня.

Публічні відомості про боротьбу Коломойського за присутність Кулика у ГПУ з'явилися у другій половині листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?