Коломойський назвав імена міністрів, які повинні залишитися при Зеленському
Категорія
Політика
Дата публікації

Коломойський назвав імена міністрів, які повинні залишитися при Зеленському

Коломойський назвав імена міністрів, які повинні залишитися при Зеленському
Джерело:  online.ua

Відомий олігарх та колишній співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський розповів своє бачення щодо майбутнього нинішніх міністрів уряду Гройсмана. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bihus.info, Коломойський запропонував залишити в новому уряді лише главу МВС Арсена Авакова.

Відповідаючи на питання журналістів, одіозний олігарх похвалив очільника МВС. На думку Коломойського, Аваков є найбільш професійним міністром за останні 5 років.

«Я вважаю, що це найпрофесійніший міністр за всі останні 5 років. І найменш скандальний, практично не скандальний. І зробив реформу, яка працює», - заявив Ігор Коломойський.

Стосовно колишнього міністра фінансів в уряді Гройсмана – Олександра Данилюка, який зараз є членом команди Володимира Зеленського, олігарх був набагато менш привітним.

«Ходив він, щось підгавкував, болтав що завгодно. Який сенс з усякими шавками спілкуватися?», – розповів Коломойський.

Колишній співвласник «Приватбанку» також піддав критиці роботу МВФ в Україні. На думку господаря телеканалу «1+1», країна нічого не втратить, якщо Міжнародний валютний фонд припинить співпрацю з урядом. На думку Коломойського, «гірше не буде».

Нагадаємо, що нещодавно Ігор Коломойський дав Зеленському гучну обіцянку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?