Коломойський оперативно відреагував на безжалісний удар США - деталі
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський оперативно відреагував на безжалісний удар США - деталі

Коломойський оперативно відреагував на безжалісний удар США - деталі

Скандальний український олігарх Ігор Коломойський прокоментував гучний скандал, який розгорівся навколо нього та його бізнесу - він заявив, що відкидає всі звинувачення міністерства юстиції США та продовжує стверджувати, що всі кошти, які він інвестував у США, отримав з доходів власного бізнесу. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "УП".

"Всі інвестиції в США були зроблені з власних коштів, отриманих в 2007-2008 роках за угодою з Evraz і з доходів інших бізнесів, що зберігалися в Приватбанку. Все інше категорично відкидається", - заявив Ігор Коломойський.

Варто звернути увагу на те, що 13 років тому український олігарх продав частину своїх металургійних активів російській компанії Evraz. Від угоди Коломойський отримав частину акцій компанії та мільярд доларів.

Нагадаємо, 7 серпня офіційно стало відомо, що Міністерство юстиції США звинуватило скандального олігарха Ігоря Коломойського в розкраданні мільярдів доларів з ПриватБанку, а потім використанні величезної кількості компаній для відмивання цих грошей в Сполучених Штатах і в усьому світі. Згідно з останніми даними, американська влада вимагає конфіскувати у Коломойського офісну вежу в Луїсвіллі і офісний парк в Далласі. Загальна вартість будівель становить близько 70 мільйонів доларів.

"Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, які володіли ПриватБанком, привласнили та пограбували банк на мільярди доларів. Зокрема, вони відмивали частину доходів, використовуючи безліч банківських рахунків підставних компаній, в основному в кіпрському відділенні ПриватБанку, а після того переводили кошти в США", — йдеться в повідомленні

Окрім того, зазначається, що 4 серпня у Клівленді ФБР прийшла з обшуками в офіси фірми, власником якої, за даними американських журналістів, є зокрема український олігарх Ігорь Коломойський.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ще в березні  Зеленський повідомляв, що не підтримує жодних стосунків з Коломойським. Президент запевняв, що бізнесмен не дзвонить йому ні з яких питань.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?