Коломойський пояснив, скільки б тривав конфлікт на Донбасі без Росії
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський пояснив, скільки б тривав конфлікт на Донбасі без Росії

Коломойський пояснив, скільки б тривав конфлікт на Донбасі без Росії
Джерело:  online.ua

Конфлікт на Донбасі став гарячим через дії Кремля. З такою заявою виступив український олігарх Ігор Коломойський в інтерв'ю "РБК", повідомило ONLINE.UA.

За його словами, "громадянський конфлікт" тільки через Росію перейшов у гарячу фазу.

"Це наша внутрішня справа і вона переросла у гарячу форму тільки завдяки Російській Федерації. Вона є одним з основних спонсорів і джерелом цього громадянського конфлікту. Якби не було Росії і вона пішла геть, то ми б закінчили всі ці питання мирним шляхом до загального задоволення максимум за два тижні", - підкреслив Коломойський.

Олігарх додав, що перш за все, в ОРДЛО треба провести вибори, за якими спостерігала б ОБСЄ. Він додав - Донбасу не потрібна ніяка реінтеграція. Вона відбудеться за тиждень після того, як російська влада "звалить" зі своїми "манатками".

Як повідомило ONLINE.UA раніше, Коломойський у згаданому інтерв'ю розповів, як у 2011-2012 роках намагався найняти на роботу пропагандиста Володимира Соловйова, щоб той вів власну телепередачу на каналі "1+1".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?