Коломойський розповів, про що говорив з Порошенком під час особистої зустрічі
Категорія
Україна
Дата публікації

Коломойський розповів, про що говорив з Порошенком під час особистої зустрічі

Коломойський розповів, про що говорив з Порошенком під час особистої зустрічі
Джерело:  censor.net.ua

Власник телеканалу «1+1» та колишній співвласник «Приватбанку» Ігор Коломойський розповів деталі нещодавньої зустрічі з колишнім президентом України Петром Порошенко. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Цензор.Нет », скандальний олігарх назвав цю бесіду «звичайною приватною зустріччю».

За словами Коломойського, він не обговорював політику з екс-президентом. Зустріч відбулась у приватному будинку. Хто був ініціатором бесіди, олігарх не уточнив, пославшись на невідомого «медіатора».

«Ми з ним ні про що не домовлялися… просто поговорили. Про життя. Шанобливо. Як він себе почуває в ролі не президента, наприклад, які у нього відчуття. Нормально. Звикає», – розповів Коломойський.

Щодо подій з націоналізацією «Приватбанку», то тут олігарх вважає, що Порошенко не мав до нього ніяких особистих претензій.

«Так він же мене не ганяв. В цьому ж і питання. Не було ж гонінь. Не було проти мене висунуто ніяких звинувачень, не було підозр. Так, були фактові кримінальні справи. Нічого особистого», – сказав він.

Коментуючи чутки, чи справді Порошенко зняв з банківського рахунку 34 млн доларів, щоб переконати Коломойського не говорити про нього погано, власник «1+1» відповів наступним чином:

«Знаєте, таке питання треба задавати, якби він зняв принаймні 340 мільйонів! 34 – це не наш з ним рівень! Такою сумою він не відробиться, а треба ділитися. Добрі слова – це безкоштовно, це комплімент».

Крім зустрічі з Порошенком, Коломойський в своєму інтерв’ю повідомив кілька своїх пропозицій щодо розвитку України. На переконання олігарха, треба націоналізувати великі підприємства гірничо-металургійного комплексу. Причиною цього він назвав «погану екологію» в промислових регіонах.

Також Коломойський розповів про те, що Кабміну треба знизити тарифи на електроенергію для бізнесу, і те, що Нацбанком досі керують Гонтарєва (з Лондона) та Порошенко. Вони вдвох нібито віддали наказ штучно завищити курс гривні, щоб обвалити його восени до 28-30 гривень за долар, звинувативши в цьому новий уряд.

Нагадаємо, що Коломойський запропонував власний варіан т амністії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?