Команда Навального відкинула вимогу України щодо Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Навального відкинула вимогу України щодо Криму

Команда Навального відкинула вимогу України щодо Криму
Джерело:  online.ua

Очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що штаб головного противника Володимира Путіна та лідера російської опозиції Олексія Навального відмовився виправляти карту на сайті, де Крим позначений як частина Росії. Про це український політик розповів на своїй сторінці в соціальній мережі  Facebook.

Команда Олексія Навального запустила сайт "Свободу Навальному", на якому розмістила картографічне зображення Російської Федерації, в межі якого включена також тимчасово окупована РФ територія Криму.

За моєю ініціативою ... в мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, в ході якого я пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно - визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ. Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення. Мені не хотілося б транслювати аргументи пана Леоніда, а тому я пропоную йому самому включитися ТУТ в обговорення даної вкрай непривабливої ситуації. Путін, немає слів, вбивця і бандит! А ким тоді є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні до Криму і окупації півострова? Не хочу нікому читати ніяких нотацій, обмежуся лише очевидним - хочете справедливості у себе вдома, припиніть мародерствувати в чужій хаті", - закликав Рефат Чубаров.

Не можна також не згадати про те, що ще в жовтні 2014 року опозиціонер Олексій Навальний цинічно порадив українським громадянам не обманювати себе щодо повернення Криму.

"Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?" – заявив тоді російський політик.

Не важко здогадатися, що за останні 7 років його позиція та позиція його команди з цього приводу не змінилися.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, нещодавно лідер Чехії Мілош Земан звернув увагу на те, що російського опозиціонера Олексія Навального можна охарактеризувати як противника глави Кремля Володимира Путіна, однак не режиму в цілому, оскільки опозиціонер публічно підтримував окупацію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?