Команда Путіна описала своє бачення домовленостей із Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Путіна описала своє бачення домовленостей із Україною

Команда Путіна описала своє бачення домовленостей із Україною
Джерело:  online.ua

Очільник делегації РФ Володимир Мединський почав стверджувати, що Україна в Стамбулі заявила про готовність виконати "принципові вимоги" Росії. Варто звернути увагу на те, що поплічник Володимира Птуіна нічого не сказав про відведення військ і дав зрозуміти, що офіційна Москва не піде на компроміси щодо Криму та Донбасу.

Джерело: росЗМІ

Кремль озвучив своє бачення домовленостей із Україною

За словами Володимира Мединського, українська делегація "на папері" підтвердила готовність відмовитися від прагнення вступити в Альянс, від зброї масового ураження, а також погодитися на те, що на військові навчання в Україні потрібен буде дозвіл РФ як "гаранта безпеки".

Що важливо розуміти, глава делегації РФ жодного слова не сказав про готовність Росії відвести війська з території України, як і шукати компроміс у питаннях про статус Криму та ОРДЛО.

Вчора київська влада вперше за всі попередні роки заявила про свою готовність домовлятися з Росією. Вони передали нам зафіксовані на папері принципи майбутньої угоди. Ці принципи передбачають: відмова від вступу до НАТО; фіксація позаблокового статусу України; відмова від ядерної зброї, а також володіння, придбання, розробки інших видів зброї масового ураження, відмова від розміщення іноземних військових баз та військових контингентів; зобов'язання проводити військові навчання за участю іноземних збройних сил лише за погодженням з державами-гарантами, серед яких буде і Росія, - заявив Володимир Мединський.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?