Команда Путіна висунула вимоги Байдену після нових санкцій
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Путіна висунула вимоги Байдену після нових санкцій

Команда Путіна висунула вимоги Байдену після нових санкцій
Джерело:  online.ua

Нові санкції проти Росії з боку Європейського Союзу та США спровокували миттєву жорстку реакцію команди очільника Кремля Володимира Путіна. Так, посол РФ у Штатах Анатолій Антонов назвав неприйнятними претензії Білого дому щодо прав людини в Росії, а також поскаржився, що ніхто не має права вчити росіян, як жити. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на заяву Посольства РФ в  Facebook.

"Особливо неприйнятними вважаємо претензії щодо проблематики з прав людини. Ні у кого немає права вчити нас, як жити. Чого тільки варта істерика, яку ми чуємо у зв'язку з ситуацією навколо Навального. Спочатку від нас безапеляційно вимагають визнання провини за нібито його отруєння із застосуванням хімічної зброї... Потім американська влада, не спромігшись надати докази, вводять проти Росії чергові санкції", - поскаржилися російські дипломати.

Сам Анатолій Антонов поскаржився, що лідера російської опозиції засудили за економічні злочини, а заклики звільнити головного ворога Путіна він назвав "втручанням у внутрішні справи суверенної держави".

"Ннайбільш жорстко і агресивно звучать тези про "втручання" Росії в американські демократичні процеси, про хакерські атаки на інформаційні ресурси США, про якусь "непристойну" діяльність з протидії американським збройним силам в Афганістані... Росію оголосили противником США" – заявив посол, а також почав стверджувати, що з метою протидії агресії РФ Штати почали активно нарощувати військовий потенціал та вводити санкції.

Окрім того,  Анатолій Антонов висунув нові вимоги команді американського лідера Джо Байдена. Він зажадав, щоб США припинили погрожувати санкціями, вирішили питання російської дипломатичної власності, відновили діяльність Генконсульств, а також повернули Росії можливість працювати зі співвітчизниками, які залишилися "без опіки" на Західному узбережжі Штатів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що офіційна Москва публічно звернулася до влади ФРН та пригрозила, що РФ буде вимушена вжити жорстких заходів щодо німецьких медіа в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?