Команда Зеленського екстрено вирушила на Донбас — уже відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Команда Зеленського екстрено вирушила на Донбас — уже відома причина

Команда Зеленського екстрено вирушила на Донбас — уже відома причина
Джерело:  Укрінформ

Вранці 21 жовтня майже сотня народних обранців із президентської політичної сили "Слуга народу" терміново вирушили з робочою поїздкою на Донбас. За попередніми даними, вона триватиме впродовж двох днів. Не можна не згадати про те, що ще 20 жовтня український лідер Володимир Зеленський приголомшив неочікуваною заявою про Донбас — глава держави наголосив, що на Донбасі 86-день триває режим припинення вогню. Він також звернув увагу на те, це найдовший режим тиші за всі роки війни. Що важливо розуміти, таке неоднозначне твердження прозвучало на тлі новин про регулярні обстріли з боку проросійських сил. До слова, сам Зеленський також підтвердив інформацію, що його команда відвідає Донбас, щоб зрозуміти, що там насправді відбувається. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Ми не будемо робити там засідання – це робоча поїздка депутатів. Участь у ній беруть близько ста членів фракції. Ми, коли приїдемо на місце, розділимося на менші групи по 10-12 людей, і цими групами поїдемо з конкретними бригадами на місця їхньої дислокації, де й будемо ночувати. Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо й Донецьку, і Луганську області. Перебуватимемо на Донбасі два дні...Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров‘я – хворіють або нещодавно перехворіли, або ж зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами виборів", — розповіла одна із представниць "СН" Євгенія Кравчук.

Окрім того, наголошується, що під час цієї поїздки нардепи мають намір поспілкуватися як з військовослужбовцями, так і цивільними в тих населених пунктах, біля яких дислокуються бригади. Нардепка каже, що результати роботи, яку проведуть на Донбасі, члени команди Володимира Зеленського будуть детально обговорювати під час засідання фракції вже після повернення до Києва.

Варто звернути увагу на те, 20 жовтня путінські бойовики шість разів порушили режим припинення вогню. Що важливо розуміти, один боєць ЗСУ зазнав травми в результаті ворожого обстрілу.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що стало відомо, яку інформацію про Донбас приховують люди Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?