Команда Зеленського виступила з новою пропозицією щодо субсидій
Категорія
Економіка
Дата публікації

Команда Зеленського виступила з новою пропозицією щодо субсидій

Команда Зеленського виступила з новою пропозицією щодо субсидій
Джерело:  daily.rbc.ua

Представник глави держави в Кабміні Андрій Герус переконує, що до системи нарахування субсидій на оплату комунальних послуг необхідно внести зміни, які дозволять поширити її на 1 мільйон родин, передає ONLINE.UA з посиланням на  "РБК-Україна".

"Що ми точно можемо робити і це не залежить від ціни газу - це субсидії. Деякі домогосподарства, які мали би користуватися субсидіями, тому що вони бідні, втратили на них право", - каже чиновник.

За його словами, наразі команда Зеленського аналізує, як можна змінити критерії для того, щоб люди, які дійсно потребують допомоги, змогли отримувати субсидії.

"За моїми оцінками, мова десь про додаткових один мільйон сімей, яким також може надаватися адресна допомога. Серед того мільйона, думаю, значною мірою будуть пенсіонери, яким понад 70 років, бо це незахищена категорія", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, Андрій Герус заявив перед засіданням Кабміну, що на переговорах з Міжнародним валютним фондом Україна підніме питання про пом’якшення вимог щодо тарифів на газ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?